Menu    
Top 3 Fastserve Formule 2015 & 2016

Franchise

Een premium foodservice formule

Spare Rib Express onderscheidt zich in de foodservice branche door het bereiden van hoogwaardige dagverse vlees-, vis- en kipmaaltijden die efficiënt en ambachtelijk bereidt worden. Door onze opvallende marketingcampagnes weten wij dit op aantrekkelijke wijze aan de consument duidelijk te maken.

Onze geschiedenis

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, uitstraling en service. Door de brede visie op marketing, logistiek, productontwikkeling en assortiment bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule.

Inmiddels hebben we binnen onze formule diverse winkelconcepten, veel expertise en maken we van elke nieuwe winkel een aantoonbaar succes.

Waarom kiest u voor Spare Rib Express

Spare Rib Express is een premium foodservice formule waar dagversheid en ambachtelijke bereiding centraal staat. Als ondernemer bieden wij u alle faciliteiten om succesvol te zijn. In een persoonlijk gesprek onderbouwen wij dit met cijfers en sprekende voorbeelden.

Enkele feiten:
  • Onze bestaande filialen groeien in omzet al 3 jaar op rij met meer dan +10% per jaar
  • Wij zijn in 2015 en 2016 door GFK uitgeroepen tot Top3 Fastserice keten
Wij ondersteunen u op het gebied van marketing, ICT, financiën en productie. Hiermee stellen wij u in staat om niet ”opnieuw het wiel uit te hoeven vinden,” zodat u zich kunt concentreren op uw passie: ondernemen!

low_ress_4.jpg

Hiernaast bieden wij u als ondernemer:
  • Inkoopvoordeel (via onze eigen groothandel, Robex)
  • Grote naamsbekendheid
  • Centraal ontwikkelde marketingfaciliteiten
  • Aantrekkelijke openingstijden (16.00 – 21.00)
  • Uniek concept, weinig directe concurrentie
  • Eenvoudige bereidingswijze
  • De lekkerste spareribs en burgers
  • Veel ondernemingsvrijheid
Meer dan spareribs

Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spareribs: het beste deel van de varkensrib, geportioneerd in stukken van 650 gram, verrukkelijk gemarineerd en perfect verpakt bij de klant bezorgd. Maar Spare Rib Express is meer: we hebben ook Angus Beef Burgers XL, Vis- en Kipgerechten, speciale kindermenu's en het beroemde Ben & Jerry's ijs. Spare Rib Express is er voor iedere smaak, voor elk moment!

Investering

Als franchisenemer moet je zo'n € 35.000 * inbrengen. Het restant van de investering, betaal je in vijf jaar terug aan de bank.

* Indien je niet beschikt over het volledige bedrag, neem dan alsnog contact met ons op om eventuele alternatieve financieringsmogelijkheden te bespreken

Interesse gewekt?

“Kiest u voor een premium food formule, bent u ondernemer,” reageer dan direct en wordt ondernemer bij de Spare Rib Express franchise formule!
 

Filiaal

0900-8804

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 17:00 tot 20:55.

Wijzig filiaal.

BestellingOp dit moment staan er geen producten in de bestellijst.